Monday, September 22, 2014

exam latihan separa perubatan

Assalamualaikum..
Monday :)

Tak tahu nak cakap happy ke tak..td baru check result untuk latihan separa perubatan..n I get it..tapi tak mengharap pon..tunggu untuk interview plak..ni yang lemah ni..

20hb hari tuu..exam online aku jawab pon nak xnak je..almaklum laa baru bgn tido..malam jadi burung hantu..pukul9 terjaga..so buka web spa siap2..pkl10 celik mata tengok soalan dah tersedia..n aku jawab pakai phone je..punya laa maleh..


Antara contoh-contoh soalan..unexpected punye question..xstudy pon..ni untuk section A



Bila on fb ramai jugak laaa member2 yang join exam ni..so good luck jugak..hee..before merdeka hari tuu aku ada pegi untuk ujian fizikal pegawai penjara..gred bape tah..bila my sis bagitau..awal2 lagi dah gelak..sebab for sure laaa tak dapat..tapi nak sedapkan hati my parents pegi jelaaa..

Sampai dekat penjara pokok sena dalam pkl8 kot..duduk2 kejup then diorang panggil..aku orang first untuk group B..sebabnya aku maleh nak tunggu lama2..then diorang briefing sikit..masuklaa 5 orang dalam group B dalam hall untuk ujian fizikal..check berat n tinggi..

Sebelum tuu..aku kena sekuat2 hati nye sebut nama aku n my ic..rasa macam time kawad sekolah dulu2..menggeletar plak suara..hahaa..so g ukur tinggi (failed) berat (failed)..ok.baiii I balik dulu..hahaa







2 comments:

mahirah said...

salam. awk lulus ke iv latihan separa ni?

nor asmalina Ahmad said...

Wslm..lulus tapi xpegi interview..heee